Vicente Moreno ha fet balanç del primer tram de la temporada (@RCDEspanyol)
FUTBOL

Vicente Moreno: "No sé si és millor o pitjor, que l'Osasuna estigui ferit"

Acabats de proclamar campions d'hivern, l'Espanyol diumenge rebrà l'Osasuna als setzens de final de la Copa del Rei en un partit que motiva Vicente Moreno, però no es refia del moment del rival

Imma Casares Ferreiro

L'Espanyol és el flamant campió d'hivern de Segona, amb tres punts de marge sobre el segon classificat, el Mallorca. Amb aquestes credencials, els de Vicente Moreno diumenge rebran un Osasuna amb problemes a Primera. Són segons per la cua i tot fa pensar que la Copa no és la seva guerra. En aquest sentit l'entrenador de l'Espanyol, Vicente Moreno, avisa.

"L'Osasuna està ferit però no sé si és millor o pitjor per a nosaltres. Les circumstàncies són les que són i nosaltres tenim tota la il·lusió per ser a la següent ronda."

El tècnic de Massanassa ha reiterat que centra tota l'atenció en el pròxim partit. "En aquest cas és el de Copa i el volem guanyar. Això ens passa cada cop que ens posem la samarreta de l'Espanyol", ha dit.

Els blanc-i-blaus arriben a l'eliminatòria en un molt bon moment que contrasta amb el del rival:

"Qui és favorit? La veritat és que no li presto atenció. Per alguns ho serem nosaltres, per altres ho serà l'Osasuna perquè és l'equip de Primera. Firmo que ells siguin favorits si nosaltres passem ronda".

Tota una declaració d'intencions que es començarà a desvelar diumenge a l'RCDE Stadium a partir de les 16.00 h.

 

Anar al contingut