Nova aplicació Vibra sobre activitats culturals (ACN/Pau Cortina)
Nova aplicació Vibra sobre activitats culturals (ACN/Pau Cortina)

Vibra, l'app per tenir tota l'oferta cultural al mòbil de forma geolocalitzada

La nova aplicació recull 1.000 experiències diàries i les propostes de gairebé 4.500 equipaments que programen activitats culturals

Actualitzat

L'aplicació per a mòbil Vibra és una completa agenda cultural creada pel Departament de Cultura, amb més de 15.000 propostes: exposicions, música, teatre, cinema o gastronomia.

Es pot personalitzar per interessos, trobar la localització de les activitats sobre el mapa i compartir amb altres usuaris.

Vibra ofereix una mitjana de 1.000 experiències diàries i recull les propostes de gairebé 4.500 equipaments que programen activitats culturals. Per exemple, es poden trobar els concerts de rock que hi ha programats en un radi de 50 quilòmetres i l'oferta s'actualitza mentre hi ha desplaçament.

L'usuari pot confeccionar el seu propi perfil, desar les activitats preferides i ordenar-les per proximitat i data. També hi ha una funció que proposa experiències noves, anomenada "Inspira't".

 

Activitats com ara exposicions, visites comentades als monuments, cicles de conferències, concerts, obres de teatre i tota mena d'espectacles, queden recollides a Vibra, una aplicació per a mòbils que ofereix a l'usuari no només l'hora i el lloc, sinó també informació detallada de cada esdeveniment.

Vibra ofereix, diàriament, una mitjana de 1.000 experiències culturals de disciplines com les arts visuals; cinema; llibres i lletres; música; cultura tradicional i popular; divulgació; gastronomia i tot tipus d'espectacles.

La consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, ha explicat que la nova aplicació permet accedir "a la programació de tot el territori adaptada a la nostra posició en el mapa, i a una oferta cultural personalitzada segons els nostres gustos".

Vilallonga ha destacat que Vibra "ens permet poder veure la gran riquesa cultural que tenim perquè abasta tota l'oferta amplíssima que produïm".

També ha ressaltat que és "una plataforma oberta i flexible".

"Volem liderar-la des del Departament de Cultura, però també volem sumar-hi totes les administracions."

D'altra banda, el secretari general de Cultura, Francesc Vilaró, ha ressaltat que Vibra vol "oferir un producte global". "L'objectiu és donar visibilitat a la cultura de base", ha dit.

ARXIVAT A:
Cultura
Anar al contingut