Yusaku Maezawa, multimilionari japonès

Viatjar a la Lluna gratis: un milió de sol·licituds a l'oferta d'un milionari japonès

Yusaku Maezawa es compromet a pagar el viatge a la Lluna a les vuit persones que passin el procés de selecció

Actualitzat

El multimilionari japonès de 45 anys Yusaku Maezawa busca vuit persones que l'acompanyin a la Lluna l'any 2023 en una de les naus d'Elon Musk, propietari de la companyia SpaceX.

El dos van arribar a un acord l'any 2018 en el qual es van comprometre que Maezawa es convertiria en el primer turista que viatjaria a la Lluna. Tres anys després, el propietari del negoci minorista de moda online més gran del Japó ha obert un procés de selecció per invitar vuit persones. "Jo pagaré tot el viatge."

Maezawa, en un vídeo publicat aquest divendres al seu canal de YouTube, diu que busca persones a les quals "aquest viatge a l'espai els permeti ampliar la seva creativitat amb la finalitat de fer alguna cosa útil a la societat".

Un milió de persones de 249 països i àrees diferents han sol·licitat una plaça en aquest projecte, que porta el nom de "Dear Moon" (Estimada Lluna).


Entre els diferents aspirants a viatjar a la Lluna hi ha Steve Aoki, discjòquei i productor de música electrònica, Kaitlyn Farrington, medallista olímpica d'snowboard l'any 2014, i Essdras Suárez, dues vegades guanyador del premi Pulitzer.

El procés de selecció es troba a la recta final. Els responsables del projecte estan realitzant les pertinents entrevistes en línia i les finals, que serviran per decidir els afortunats que podran convertir-se en els primers turistes de viatjar a l'espai.

Yusaku Maezawa, multimilionari japonès (Twitter: Yusaku Maezawa)

Aquesta no és la primera vegada que Yusaku Maezawa busca companys de viatge. L'any passat, després de separar-se de la seva parella, va publicar un anunci per buscar una noia disposada a acompanyar-lo en aquesta aventura a la Lluna. Finalment, després de rebre més de 30.000 sol·licituds, ho va haver de cancel·lar tot.

ARXIVAT A:
La LlunaCiènciaJapó
Anar al contingut