Imatge extreta del vídeo de l'última entrevista a Lou Reed.
Imatge extreta del vídeo de l'última entrevista a Lou Reed.
Nova York

Veu la llum l'última entrevista que van fer a Lou Reed

Lou Reed va confessar aquesta intimitat en la darrera entrevista que li van fer. L'entrevista l'han penjat a la xarxa i s'hi poden veure les últimes reflexions enregistrades al cantant, compositor i guitarrista novaiorquès Lou Reed, que va morir el 27 d'octubre, als 71 anys.

RedaccióActualitzat

L'última entrevista que van fer a Lou Reed veu la llum. El 21 de setembre el cantant es trobava treballant en una sessió fotogràfica d'una marca d'auriculars, quan l'actriu i realitzadora francesa Farida Khelfa va enregistrar l'última entrevista al músic, que ens va deixar el 27 d'octubre, als 71 anys.

En la conversa es pot apreciar la sensibilitat de Reed i com la música va jugar un paper fonamental en la vida de l'artista. Recorda que es va comprar la primera guitarra treballant en una granja: "El meu pare no em va donar res, em vaig comprar la meva guitarra als 9 anys treballant al bosc i a la granja. No he fet mai classes, toco des del cor." I després afegeix: "Vaig estar de sort ja que el rock and roll només necessita tres acords."

Reed també reflexiona sobre el so i la importància de la música: "El so és inexplicable, és com la llum. Què és la llum?. El so és més que soroll, i so ordenat és música... La meva vida és música."

 

Anar al contingut