Entrada del carrer Verdi del Mig, guanyador del concurs de guarniments del barri de Gràcia (Foto: ACN)
Entrada del carrer Verdi del Mig, guanyador del concurs de guarniments del barri de Gràcia (Foto: ACN)
Barcelona

Verdi del Mig guanya el concurs de carrers de la Festa Major de Gràcia

El carrer Verdi del Mig ha guanyat, per segon any consecutiu, el concurs de guarniments del barri de Gràcia de Barcelona. La temàtica escollida és de caire ecologista, amb arbres i troncs fets de caixes de fruita. El segon premi se l'ha endut la plaça Rovira i Trias, amb una decoració inspirada en un jardí. El tercer guardó ha estat per a la plaça de la Vila, que ha portat a Gràcia bruixes, bruixots i vampirs.

Actualitzat
Pel que fa a les categories especials, el premi a la millor il·luminació ha estat per a la plaça Rovira i Trias. Els guardons a la millor reutilització, innovació i a les millors entrades i sortides han anat per a Verdi del Mig. El detall artísitc destacat han estat els bruixots fent beuratges de la plaça de la Vila de Gràcia, i el carrer Fraternitat, entre Tordera i Joan Torres, s'ha endut el guardó al millor sostre.

La implicació dels veïns i l'esforç que dediquen al guarniment dels seus carrers fan que el lliurament de premis sigui un dels moments més emotius de les festes del barri de Gràcia, que continuaran fins diumenge.
Anar al contingut