Mercat de Coma-ruga, al Vendrell
Parades del mercat del passeig marítim de Coma-ruga, al Vendrell.
El Vendrell

Venedors ambulants del mercat de Coma-ruga critiquen la permissivitat de l'Ajuntament amb el "top manta"

Els paradistes del passeig marítim de Coma-ruga (el Vendrell) s'han mostrat crítics amb la permissivitat de l'Ajuntament del municipi amb la venda il·legal dels "top manta". Els venedors ambulants reclamen més mà dura i més controls per evitar la proliferació d'aquest tipus de venda, que els fa competència deslleial perquè venen els mateixos productes però més barats, ja que no paguen ni impostos ni llicències. Els paradistes se senten desemparats per l'Ajuntament, que no fa res per eradicar l'augment del "top manta".

Actualitzat
Els venedors ambulants paguen 500 euros de mitjana per cada parada, uns 150 euros per metre quadrat. A aquests diners s'hi han d'afegir els impostos i els autònoms. Just al costat d'aquestes parades d'artesania s'hi posen els "top manta", negocis il·legals on es venen productes semblants però a preus més reduïts, ja que no paguen impostos ni llicències, cosa que propicia una competència deslleial.

Els paradistes del passeig marítim creuen que l'Ajuntament del Vendrell s'ha posat de part dels venedors il·legals, ja que asseguren que hi ha un mena de pacte per deixar-los fer. Alguns dels venedors ha anat més enllà i ha afirmat que l'Ajuntament els ha amenaçat amb deixar-los sense llicència de venda si no cessen les queixes. El consistori no ha volgut fer declaracions i treballa per arreglar la situació.

Anar al contingut