Moment en què la Guàrdia Civil redueix una dona que intenta agredir la detinguda
Moment en què la Guàrdia Civil redueix una dona que intenta agredir la detinguda
Almeria

Veïns de Vícar intenten agredir la detinguda per la mort del nen Gabriel Cruz

Crits i empentes en sortir del registre del seu domicili

Actualitzat

A la sortida del registre de la seva vivenda, Ana Julia Quezada Cruz, detinguda com a presumpta autora de la mort del nen de 8 anys Gabriel Cruz, ha patit un intent d'agressió pels veïns concentrats a fora.

El registre del domicili de la detinguda, a la població de Vícar, a Almeria, ha durat unes dues hores. Ha acabat passades les set del vespre. I ha estat aleshores quan algunes de les persones que l'esperaven al carrer l'han escridassat, l'han insultat i l'han intentat agredir. Tot això passava quan la dona sortia de l'edifici i pujava al cotxe de la Guàrdia Civil.

 

Ana Julia Quezada va ser detinguda aquest diumenge a Vícar després que suposadament hagués extret el cos del nen d'un pou que hi ha en una finca de la família de la seva parella i pare del menor a Rodalquilar, a Níjar.

 

Després de la detenció ha estat a la Comandància d'Almeria i ha participat en els registres de la finca de Rodalquilar i, després, a la seva vivenda.

Gabriel Cruz va desaparèixer el 27 de febrer i va ser trobat aquest diumenge al maleter de la detinguda. L'autòpsia ha confirmat que va ser estrangulat el mateix dia de la desaparició.

ARXIVAT A:
Policial
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut