Actualitat blanc-i-blava

Valverde recupera Javier Chica per a la visita al camp del Betis

Després de la golejada d'ahir a la Copa de la UEFA, l'Espanyol té ara l'oportunitat de consolidar el seu bon moment a la Lliga. Valverde pot treballar sense pressió, i als jugadors ja no se'ls mira amb lupa. Per tot això la plantilla s'ha imposat la consigna d'assaborir el moment. Aquesta setmana juga al camp del Betis, que últimament ha estat un camp força assequible per als blanc-i-blaus. A més, es tracta d'un rival directe en la lluita per escapar-se de les posicions de perill.

Actualitzat

El defensa Javier Chica s'ha recuperat de l'esquinç cervical sofert diumenge passat durant el transcurs del partit contra l'Athletic de Bilbao, i podrà entrar en la convocatòria per al partit d'aquest diumenge contra el Betis.

A més, Ernesto Valverde recupera Jonatas Domingos, que ja ha superat la seva lesió. Les úniques baixes amb les quals compta el tècnic blanc-i-blau són els lesionats David García i César Peixoto, i el sancionat Moisés Hurtado, que davant l'Athletic de Bilbao va veure la cinquena targeta groga de la temporada.

L'entrenador extremeny no podrà repetir alineació per quarta vegada consecutiva a la Lliga per la sanció del migcampista català. El brasiler Costa, que ahir va jugar uns minuts a la segona part contra el Zulte Waregem (6-2), es perfila com el seu substitut a l'onze inicial davant l'equip bètic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut