Lliga de Campions

Valverde: "L'Olympique de Lió és un gran equip i al seu estadi són temibles"

El tècnic del Barça ha avisat del potencial del conjunt francès, però ha deixat clar que sortiran a guanyar sense pensar en la tornada al Camp Nou

Actualitzat

Ernesto Valverde ha avisat en la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels vuitens de final contra l'Olympique de Lió del potencial del conjunt francès, però ha deixat clar que el seu equip només vol sortir a guanyar sense pensar en la tornada al Camp Nou.

"Tenim moltes ganes de jugar aquesta eliminatòria. Sabem que l'Olympique de Lió és un gran equip, no han perdut cap partit a la Champions, i al seu estadi són temibles i tenen jugadors ofensius que es despleguen molt bé en atac. No contemplo jugar pensant en el partit de tornada. Si surts a jugar pensant en la tornada, pots perdre. Només penso a sortir a guanyar el partit".

Valverde ha insistit que la Champions és una competició molt complicada i que espera millorar el rendiment del seu equip fora de casa, on té una espina clavada en els duels europeus.

"Els mals precedents fora de casa a la Champions? Això demostra que la competició és dura i complicada. Els reptes són per superar-los. Aquest any hem fet bons partits fora de casa i esperem oferir un bon rendiment."

El tècnic blaugrana també ha aprofitat l'ocasió per felicitar l'equip de bàsquet per haver conquerit la Copa i ha deixat clar que ja han oblidat la dolorosa derrota de la temporada passada en la tornada dels quarts de final contra la Roma.

"De la nit de Roma, tothom parlava que era el rival més fluix, això no ens va ajudar. Teníem la sensació que l'equip tenia molta capacitat i en partits com aquests s'ha de venir amb la guàrdia no baixa, sinó molt alta. No hem parlat del partit de Roma en aquests dies previs, el tema no dona per més i ja no val la pena que ens seguim fuetejant".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut