Barça

Valverde: "Hem patit perquè, per guanyar l'Atlètic de Madrid, s'ha de patir"

El tècnic blaugrana s'ha felicitat pel vital triomf dels seus jugadors han aconseguit sobre l'Atlètic de Madrid per fer un salt endavant en la lluita per la Lliga

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans de comunicació ple de satisfacció després de la treballada victòria del Barça sobre l'Atlètic de Madrid aconseguida al Camp Nou aquest diumenge a la tarda:

"Tot ha seguit el guió previst: Han pressionat molt amunt, però, quan hem aconseguit la possessió, ells s'han tancat al darrere. No han tingut ocasions clares, però sempre estàs intranquil amb els davanters que tenen. Hem patit perquè per guanyar l'Atlètic de Madrid s'ha de patir"

Sobre si la Lliga està decidida, el tècnic del Barça, però, no en vol ni sentir a parlar

"Era un partit molt important pels punts. No és definitiu perquè queda molt per jugar, però, per descomptat, que hem fet un pas més"

Pel que fa al gran protagonista del partit, Leo Messi, Valverde novament s'ha felicitat de disposar del crac argentí entre els seus jugadors

"Messi és un jugador únic en el món. No em vull ni imaginar si jugués amb l'Atlètic, però això és igual perquè juga amb nosaltres" 

En referència als xiulets cap a André Gomes que ha entrat substituir el lesionat Andrés Iniesta, l'entrenador blaugrana 

"També he sentit que l'aplaudien. El públic es pot manifestar com vulgui. La nostra feina és posar-nos-el de la nostra part. Quan no surten bé les coses, hem de lluitar contra això per canviar-ho"

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut