Ernesto Valverde, durant la roda de premsa d'aquest dimecres
Barça

Valverde: "Hem de posar el millor equip per passar a quarts de final"

El tècnic del Barça assegura que contra el Llevant afronten un partit decisiu per remuntar el 2 a 1 advers de l'anada però no ha revelat si Messi serà titular i insisteix que estan oberts al mercat d'hivern per reforçar la davantera

David CarballoActualitzat

Ernesto Valverde ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Llevant al Camp Nou que té la intenció de posar el millor equip possible per passar l'eliminatòria i capgirar el 2 a 1 advers de l'anada però no ha volgut revelar si Leo Messi serà titular. 

"Hem de posar el millor equip per passar, però també hem de pensar que diumenge tenim un partit important. Si jugarà Messi? No us ho penso dir. És un partit decisiu, volem passar a quarts i que la gent ens ajudi en els moments de dificultat"

Sobre la possibilitat de fitxar un davanter en aquest mercat d'hivern després de la marxa de Munir al Sevilla, Valverde ha admès que sempre estan oberts a reforçar l'equip però dins d'unes possibilitats.

"Si no fitxem un davanter, seguirem amb els jugadors que tenim i amb els del B. Ha marxat Munir, però veurem què passa. Sempre estem oberts al mercat però dins d'unes possibilitats Hem d'intentar reforçar i millorar l'equip, si és possible".

El tècnic blaugrana també ha tornat a parlar de la seva renovació i ha admès que hi ha bona sintonia amb el club per continuar, a més de recordar que té contracte en vigor.

"Hi ha una bona sintonia i tinc un contracte en vigor. Quan hi hagi alguna novetat, ho anunciarem."

Per últim, Valverde no ha volgut valorar el possible fitxatge del migcampista holandès de l'Ajax Frankie De Jong pel PSG i ha assumit la seva responsabilitat per la planificació esportiva d'aquesta temporada.

"Jo formo part de la direcció esportiva així que em responsabilitzo també de la planificació esportiva d'aquest any"

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut