Actualitat blanc-i-blava

Valverde exigeix una reacció diumenge contra un rival directe en la lluita per Europa

Autocrítica i toc d'atenció d'Ernesto Valverde en la roda de premsa d'aquest migdia. La plantilla ha quedat tocada després de l'última derrota per golejada, i reclama una reacció immediata aquest diumenge, davant el que és un rival directíssim en la lluita per les places europees. El Racing de Santander els avantatja en dos punts en la classificació i s'ha erigit en la gran revelació de la temporada. Jarque ha reconegut que l'equip ha de corregir alguns errors i ha animat els seus companys a trobar de nou la regularitat que els va portar a estar en els llocs de privilegi de la classificació.

Actualitzat

Tres dies després del 4-0 contra el Múrcia, l'equip encara no ha paït el resultat. No tant pel marcador sinó per la sensació que es va transmetre. La lectura positiva és que l'equip encara és a temps de reaccionar. El partit de diumenge contra el Racing, sense marge d'error, pot marcar el futur de l'equip.

Valverde no ha descartat fer algun canvi buscant l'efecte revulsiu. Un dels quals podria ser obligat si finalment David García no es recupera de l'esquinç al colze que s'ha fet aquest matí.

El tècnic ha afirmat que alguns jugadors han d'erigir-se ara en els líders de l'equip per superar aquesta situació, i ha avisat que l'Espanyol ha de guanyar tots els partits que resten a casa per aconseguir la classificació per a Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut