Barça

Valverde encara el primer derbi de Copa amb determinació: "Estem preparats, sortirem a guanyar des del primer minut"

L'entrenador blaugrana admet que tornar a Cornellà-el Prat serà molt especial pel seu passat blanc-i-blau com a jugador i com a entrenador

Actualitzat

Abans de dirigir el darrer entrenament del FC Barcelona, Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar com encara el partit d'anada dels quarts de final de Copa contra l'Espanyol, el primer dels quatre derbis barcelonins que es jugaran en els propers dos mesos:

"L'Espanyol està en un bon moment de forma. Tenen bons resultats en Lliga i l'altre dia en Copa van remuntar contra el Llevant. Tenen jugadors com Gerard o Baptistao que a la contra et poden matar."

Sobre Dembélé, l'entrenador blaugrana admet que la nova lesió és un contratemps, però considera que no té res a veure amb la greu lesió que va tenir a començaments de temporada i confia a comptar amb ell ben aviat:

"No he parlat amb ell. El vaig veure acabar bé el partit. Després d'una lesió tan llarga, els retorns no són fàcils. La idea és que un cop recuperat es vagi reincorporant. El que té ara és només un petit problema, no cal fer la bola més gran."

Pel que fa al seu retorn a Cornellà-el Prat com a entrenador del gran rival de l'Espanyol, Valverde no s'amaga del seu passat blanc-i-blau i encara l'enfrontament amb rigor professional:

"Sempre està molt bé tornar, sobretot a l'inici i al final, que és quan estàs en contacte amb la gent. És la part emocional, després quan comença el partit, tot queda en una qüestió professional. Jo no puc oblidar que vaig debutar a Primera amb l'Espanyol."

També reconeix, però, que els derbis sempre són molt més tensos que qualsevol altre partit i el d'aquest dimecres no serà l'excepció:

"La rivalitat existeix i es nota en l'ambient del partit. Es viu amb un extra de tensió i estem preparats. Sortirem a guanyar des del primer minut."

De les paraules d'elogi que li ha dedicat l'entrenador perico davant de la premsa, Valverde les ha correspost amb la mateixa cortesia:

"Tenim bona relació amb Quique Sánchez Flores. Fa molts anys que ens enfrontem com a entrenadors i ens coneixem bé."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut