Actualitat blanc-i-blava

Valverde dóna un seriós toc d'atenció a Luis García

L'entorn espanyolista no passa pel seu millor moment. El davanter Luis Garcia, que es va queixar dilluns d'una mala preparació física del seu equip, ja ha rebut la seva rèplica. L'entrenador, Ernesto Valverde, ha contestat al jugador asturià amb duresa, explicant que excusar-se dels mals resultats en la preparació física és "tirar pilotes fora". El tècnic farà avui una sessió dedicada exclusivament a proves físiques per saber com estan els seus jugadors.

Actualitzat

Ernesto Valverde, tècnic de l'Espanyol, ha donat un toc d'atenció a Luis García, després que el jugador es queixés dilluns públicament del mal moment físic que travessa i que l'ha portat, segons ell, a no marcar encara després de disputar-se nou partits oficials. "No negaré que jo també estic preocupat perquè fa cinc jornades que no marca un gol i no està tenint gaires oportunitats", ha dit Valverde, qui ha explicat que es podria prendre les declaracions del jugador "de diferents maneres".

Per l'entrenador, excusar-se en la preparació física és "tirar pilotes fora". "Després li toca a l'entrenador perquè no em diu com desmarcar-me i segueix amb l'encarregat del material perquè no sap posar-li bé els tacs. Es més fàcil canviar l'entrenador, el preparador físic i l'encarregat del material que el jugador", ha explicat.

Valverde ha continuat qüestionant les declaracions de Luis García. "Caldria preguntar-se si Luis està capacitat per jugar dijous i diumenge. Jo crec que sí, però, si no ho està, cal recordar que acaba de renovar fins al 2012 i caldria tenir-lo en compte", ha comentat. El tècnic ha acabat el seu discurs manifestant que és "ben pensat" i que creu que les declaracions responen a una opinió personal del jugador sobre el seu estat físic.

Valverde ha subratllat que té plena confiança en el seu equip de treball i ha revelat que avui es farien proves físiques als jugadors per saber quin és l'estat de forma dels futbolistes i preparar-los un pla específic de treball.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut