Trobada de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor Òscar Peris, amb el president de l'associació de restauradors de la ciutat, J…
Trobada de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el regidor Òscar Peris, amb el president de l'associació de restauradors de la ciutat, Joan Mira, pel tancament de terrasses. Imatge del 19 d'octubre del 2020. (Horitzontal)

Valls allarga la gratuïtat de terrasses i bars restaurants a tot l'any 2021

ACN Valls.-Els bars i restaurants de Valls que tinguin terrassa no hauran de pagar la taxa d'ocupació de via pública durant tot l'any 2021, com a mesura de suport municipal pel tancament de les activitats de restauració aquest mes d'octubre per fer front a la covid-19. D'aquesta manera, l'Ajuntament allarga a tot l'any vinent la gratuïtat que ja s'està aplicant aquest 2020. Davant l'entrada en vigor de la restricció, l'alcaldessa Dolors Farré i el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, es van reunir aquest dilluns amb el president de l'Associació de Restauradors de Valls, Joan Mira, per estudiar quines mesures es podrien aplicar des del consistori, complementàries a les línies d'ajuts econòmics que es puguin articular des d'altres administracions.

Amb la mesura acordada durant la reunió, els establiments d'hostaleria i restauració amb terrasses a la via pública no hauran de pagar la taxa municipal durant tot el 2021.

Anar al contingut