Motociclisme

Valentino Rossi descarta fer el salt a la Fórmula 1 i es queda a Moto GP

Valentino Rossi ha manifestat que no farà el pas a la Fórmula 1 i que continuarà en Moto GP. 'Il Dotore' ha agraït els assajos que li ha permès fer l'escuderia Ferrari amb els seus monoplaces per verificar les seves opcions per fer el salt a les quatre rodes. Amb tot, el pilot creu que encara no ha dit l'última paraula en el motociclisme. Rossi vol continuar col·leccionant mundials.

Actualitzat

Finalment Valentino Rossi ha desfullat la margarida. No se'n va a la Fórmula 1, continua en les motos al manillar de la seva Yamaha. L'italià ha donat les gràcies a l'equip Ferrari per les proves que va fer amb ells i ha manifestat que se centra en les motos, on aquest any està tenint un inici de campionat molt complicat. Només ha guanyat una cursa, va caure a Jerez i ha abandonat en dos grans premis per avaries. Rossi diu adéu a la Fórmula 1 als pocs dies d'haver rebut el premi Laureus per l'esperit esportiu. A la cerimònia, el patró de la Fórmula 1, Bernie Eclestone, va presentar Rossi com el seu heroi personal.

Rossi afronta nous desafiaments en les motos, un d'ells és lluitar amb Dani Pedrosa, el rival que més preocupa el campió italià.

Anar al contingut