Serveis mínims fixats per la vaga de metro
Barcelona

Vaga de metro coincidint amb el Barça-Madrid

Hi ha serveis mínims del 20% entre dos quarts d'onze i la una, i del 50% entre dos quarts de set i les onze de la nit, coincidint amb el clàssic

Actualitzat

Aquest dissabte, coincidint amb el partit Barça-Madrid, hi ha nova jornada de vaga al metro de Barcelona. El servei es veurà  afectat sobretot en dues franges horàries:

Al matí, entre dos quarts d'onze i la una, s'han decretat uns serveis mínims del 20%. Això vol dir que només circularà un de cada cinc combois i només passarà un metro cada 30 o 40 minuts.

Segons TMB, durant l'aturada convocada al matí, la xarxa de metro ha registrat aproximadament un 40% menys de passatgers que en un dissabte normal. La menor afluència s'ha notat ja des de primera hora, cosa que indica que una part dels usuaris han ajornat els desplaçaments o bé els han pogut fer per altres mitjans.

Entre la una i dos quarts de set de la tarda el servei serà normal.

I després, entre dos quarts de set i les onze de la nit, i coincidint amb els desplaçaments per entrar i sortir del Camp Nou, els serveis mínims marcats seran del 50%. A les línies que arriben al camp, l'L3 i l'L5, hi passarà un metro cada 8 o 9 minuts. A la resta de línies, l'interval entre trens serà més llarg: d'un tren cada quart d'hora o vint minuts.  

El servei habitual es tornarà a recuperar a les onze de la nit.

Anar al contingut