Urdangarin torna a la presó després del permís
Urdangarin torna a la presó després del permís

Urdangarin torna a la presó de Brieva després del primer permís penitenciari

Urdangarin havia demanat un permís de 7 dies, però el jutge n'hi va concedir 4, que ha passat amb la seva família a Vitòria

RedaccióActualitzat

Iñaki Urdangarin ha tornat aquesta tarda al Centre Penitenciari de Brieva després del seu primer permís penitenciari de quatre dies.

El cotxe que portava el cunyat del rei ha arribat al centre penitenciari 20 minuts abans que expirés el termini de tornar a la presó, on compleix una condemna de 5 anys i 10 mesos pel cas Nóos, des del juny del 2018.

 

Urdangarin ha passat els dies de Nadal en família, a Vitòria. El dia 25 al migdia les càmeres el van captar mentre anava a missa amb la seva dona, la infanta Cristina, i els seus 3 fills.

Urdangarin va passar la nit de Nadal i el dia de Nadal amb la família a casa de la seva mare, Claire Liebaert, a Vitòria, on va arribar a última hora de la tarda del dia 24 en un vehicle conduït per la seva dona, la infanta Cristina.

 

 

Un permís de 4 dies

Urdangarin havia demanat un permís de 7 dies, però el jutge n'hi va concedir 4. Ha estat el primer permís ordinari que se li ha concedit.

Des de fa tres mesos, Urdangarin ja surt de la presó dos dies a la setmana durant unes hores per fer un voluntariat a Madrid. És el que permet el segon grau penitenciari, que se li aplica després d'haver complert una quarta part de la condemna.

 

 

El marit de la infanta està en un mòdul de la presó de Brieva on no hi ha més presos perquè la d'Àvila és una presó de dones.

ARXIVAT A:
Urdangarin
Anar al contingut