Washington

Urdangarin diu que defensarà la seva "honorabilitat i innocència" en la gestió de l'Institut Nóos

Iñaki Urdangarin ha parlat per primera vegada sobre la investigació oberta relacionada amb la seva activitat empresarial durant el seu pas per l'Institut Nóos. En un breu comunicat enviat a l'agència EFE des de Washington, el marit de l'infanta Cristina ha assegurat que defensarà la seva honorabilitat i innocència. El duc de Palma afegeix que, quan conegui els detalls de les diligències prèvies, es pronunciarà sobre el seu contingut i assegura també que la seva actuació sempre va ser professional i correcta. La Fiscalia Anticorrupció de Balears ha obert una investigació sobre una presumpta trama de desviament de fons públics a través de l'Institut Nóos.

Actualitzat
El fiscal Anticorrupció de les Balears, Pedro Horrach, ha pres declaració a diversos persones en relació amb aquest cas. De moment, però, la FIscalia no té previst demanar al jutge instructor que citi a declarar el duc de Palma com a imputat.

Un dels interrogats és Diego Torres, gerent de Nóos el 2004, quan Urdangarin n'era president. El marit de la infanta Cristina va deixar el càrrec el 2004.
NOTÍCIES RELACIONADES
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut