Un control de carretera dels Mossos d'Esquadra
Un control de carretera dels Mossos d'Esquadra

Uns pares deixen el fill de 9 anys a l'hotel i fan conduir el de 16 perquè anaven beguts

Els Mossos han detingut el pare per induir el seu fill a conduir i el fill de 16 per portar el cotxe sense carnet

RedaccióActualitzat

Detenció rocambolesca a Sitges. Els Mossos d'Esquadra han detingut un pare i el seu fill perquè el menor conduïa sense carnet. La mare també està investigada perquè la família ha admès que van deixar el fill sol a l'hotel.

Els fets han passat aquest dissabte de matinada, cap a dos quarts de quatre. Els Mossos d'Esquadra han aturat un cotxe en un control de carretera a la C-246, a l'entrada de la població davant la urbanització Rocamar.

A dins el vehicle hi havia una família de quatre membres, dos adults i un noi i una noia menors d'edat. Tornaven d'un espectacle.

Quan els policies han demanat el permís de conduir al conductor, han comprovat que no en tenia. Conduïa el fill de 16 anys i els pares han explicat als agents que ells havien begut i que havien fet conduir el noi, que s'estava traient el carnet.

Els Mossos han detingut el noi, i el pare com a inductor. La mare no ha quedat detinguda --només investigada-- perquè al vehicle hi havia una altra menor. I ha sigut llavors quan la família ha confessat que tenen un altre fill, de 9 anys, i que l'havien deixat sola en un hotel de la ciutat.

El pare i la mare estan investigats també per desemparament de menors per aquest tercer fill que han deixat sol.

 

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut