Getafe

Uns encaputxats roben un camió amb obres de Picasso, Chillida i Tàpies a Getafe

Uns encaputxats han robat un camió carregat amb una trentena d'obres d'artistes com Picasso, Tàpies, o Chillida a la localitat madrilenya de Getafe. Els lladres no s'hi han hagut d'escarrassar gaire perquè el vehicle tenia les claus posades. Les obres robades estan valorades en uns cinc milions d'euros i moltes no estaven assegurades.

Actualitzat
La policia investiga el robatori a la localitat madrilenya de Getafe d'una trentena d'obres d'artistes com Tàpies, Chillida i Picasso d'un camió que en feia el transport. El valor de les obres robades pot estar al voltant dels 5 milions d'euros.

Els fets, que han transcendit aquest dijous, van passar dissabte. Algunes informacions apunten que després de forçar la porta d'una nau industrial, tres lladres encaputxats haurien robat el vehicle que tenia les claus de contacte posades.

El camió era l'encarregat de fer el transport de les obres des de Colònia fins a diferents galeries, entre les quals una de barcelonina, que les havien cedides per a una exposició.

El més greu per als propietaris és que, malgrat que la majoria d'obres estaven assegurades, n'hi havia algunes que no. Una de les obres robades, de l'autor basc Eduardo Chillida, està valorada en dos milions d'euros, segons han assegurat fonts policials.
Anar al contingut