Pla general del campanar de l'Esquirol, aquest dimarts al matí. Alguns vehicles s'han llevat coberts per alguns centímetres de neu, però l…
Pla general del campanar de l'Esquirol, aquest dimarts al matí. Alguns vehicles s'han llevat coberts per alguns centímetres de neu, però la pluja que cau ja els està desfent. Imatge del 21 de gener de 2020 (Horitzontal).

Uns 300 alumnes es queden sense transport escolar a Osona i el Lluçanès

ACN Vic.-Un total de 288 alumnes s'han quedat sense transport escolar aquest dimarts a causa del temporal a Osona, segons informa el Consell Comarcal. Concretament es tracta d'estudiants de l'escola El Cabrerès (L'Esquirol), i els instituts Castell del Quer (Prats de Lluçanès), Miquel Martí i Pol (Roda de Ter), Taradell i Gurb. En total hi ha onze rutes afectades. Es tracta de Cantonigròs - L'Esquirol, Sant Feliu Sasserra - Prats de Lluçanès; Sant Boi de Lluçanès - Prats de Lluçanès; Lluçà - Prats de Lluçanès; Olost - Prats de Lluçanès; Rupit-Pruit-Cantonigròs a Roda de Ter; Vidrà-Santa Maria de Besora a Sant Quirze de Besora; Alpens a Sant Quirze de Besora; Viladrau a Taradell; Urbanització El Montanyà - Seva a Taradell; i Muntanyola - Gurb.

Paral·lelament, al Moianès, el temporal ha obligat a suspendre dues rutes escolars. Són la que uneix L'Estany amb Moià, i Collsuspina amb la capital de comarca. En aquest cas, la suspensió afecta un total de 21 alumnes.A la Catalunya central, aquest dimarts també s'han vist afectades quatre línies al Berguedà. Es tracta de les rutes de secundària que uneixen Gósol, Saldes i Vallcebre amb l'institut Alt Berguedà; i la que va de Castellar de n'Hug a la Pobla de Lillet. Pel que fa als alumnes de primària, la suspensió afecta la línia que uneix Castellar de n'Hug amb l'Escola Lillet; i la que va de Saldes a Vallcebre. Un total de 34 alumnes es veuen afectats.

Anar al contingut