Garrigàs

Uns 200 veïns tallen l'N-II per reclamar la millora dels accessos a quatre pobles de l'Empordà

Els treballs a les interseccions de Garrigàs i Pontós es van iniciar abans de les eleccions generals del desembre, però fa més de mig any que estan parats

Actualitzat

Al voltant de 200 veïns de quatre municipis de l'Alt Empordà, Borrassà, Garrigàs, Pontós i Palau de Santa Eulàlia, han tallat aquest dilluns a la tarda la carretera N-II durant mitja hora. Amb pancartes a la mà, han barrat el pas als cotxes just a l'encreuament de Garrigàs per exigir al Ministeri de Foment que faci les obres de millora als accessos a aquestes quatre poblacions.

Els treballs a les interseccions de Garrigàs i Pontós -els dos punts on s'ha d'intervenir- es van iniciar abans de les eleccions generals del desembre però fa més de mig any que estan aturats. L'alcalde de Garrigàs, Josep Masoliver, diu que són veritables "punts negres" on hi ha un degoteig d'accidents. El darrer, fa tres setmanes, és la gota que va fer vessar el got i va empènyer els veïns a mobilitzar-se.

Per al diumenge 28 d'agost hi ha convocada una nova protesta i no es descarta que hi hagi nous talls de carretera, aquesta vegada a la rotonda d'accés a Figueres, per tal que l'acció tingui encara més repercussió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut