Barcelona

Unnim és el nom de l'entitat resultant de la fusió de Caixa Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa

La nova caixa resultat de la fusió entre les entitats de Girona, Manlleu, Sabadell i Terrassa, ja té identitat. La nova caixa es dirà Unnim i el logotip és la suma de les quatre ces de les entitats. El lema fa referència a la fusió, i és "La caixa que suma". Aquest és un dels aspectes que més curiositat despertava entre els clients. La nova marca s'ha escollit a través d'un concurs entre els treballadors que va guanyar una empleada de Caixa Terrassa, i vol aportar una imatge innovadora però que mantingui aquesta idea d'arrelament als territoris.

Actualitzat
Unnim serà la marca comercial de la unió de caixes d'estalvis de Sabadell, Terrassa, Girona i Manlleu. Segons expliquen les entitats en un comunicat, la denominació social parteix del concepte "unió", inclòs en el nom social expressat en el projecte d'estatuts.

Pel que fa a la retolació de la xarxa d'oficines, es mantindrà l'equilibri entre la marca antiga i la nova. D'aquesta manera, la paraula Unnim anirà seguida del nom de cada caixa segons la zona de què es tracti. A la resta de territoris on està implantada que no corresponguin ni a Sabadell, Terrassa, Girona o Manlleu, es dirà Unnim Caixa.

El lema que acompanyarà el nom serà "La caixa que suma", i el color corporatiu de l'entitat resultant de la fusió serà el blanc. El projecte de fusió d'aquestes quatre caixes, que va ser aprovat pels consells d'administració de les quatre entitats, està en la recta final de la seva tramitació. Es preveu que en els pròxims dies el Banc d'Espanya aprovi el Pla d'Integració i la Comissió Europea doni el vistiplau definitiu per convocar les assemblees generals extraordinàries.

L'entitat ja té també donada d'alta la pàgina web, en versió catalana i castellana.
Anar al contingut