Ripollet

Unes 800 persones es concentren a Ripollet com a mostra dol pel crim d'una jove de 14 anys

Unes 800 persones s'han concentrat a Ripollet com a mostra de dol per la mort d'una jove de 14 anys presumptament a mans de dos amics seus, també menors d'edat. La majoria dels assistents eren estudiants de Secundària de Ripollet i de Cerdanyola, que amb pancartes han reclamat justícia i han transmès missatges de condol a la família. L'alcalde de la població, Juan Parralejo, assegura que el consistori col·labora en tot moment per aclarir els fets i ha demanat als mitjans de comunicació que siguin curosos amb la informació que difonen perquè el cas està sota secret de sumari i afecta menors. Ripollet estarà dos dies de dol oficial. Per aquest dimarts hi ha convocats cinc minuts de silenci davant dels instituts i l'Ajuntament.

Actualitzat

Pancartes, espelmes i flors. Les 800 persones s'han trobat al carrer de l'Estació i s'han desplaçat fins al lloc on van trobar la noia. Totes han tingut un record per la víctima i la seva família, i han reclamat que es faci justícia.

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, ha explicat que els serveis socials, el Departament d'Educació i la direcció del centre escolar estan treballant amb els mestres per parlar de com explicar aquest crim als alumnes, una tasca que hauran de fer a partir de dimarts, perquè aquest dilluns és festa a Ripollet i no han anat a classe.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut