Fills, pares, mares i educadors han participat a la concentració. (Foto: ACN)
La protesta s'ha fet davant de l'Ajuntament. (Foto: ACN)
Barcelona

Unes 150 persones defensen a Barcelona les escoles bressol públiques

Unes 150 persones s'han concentrat aquest dimecres davant de l'Ajuntament de Barcelona per defensar el model d'escoles bressol públiques i demanar que no es privatitzin. Educadors, pares, mares i fills han protestat convocats per la Plataforma 0-3 i amb el lema "En defensa de l'educació pública i de qualitat de la petita infància". La plataforma reclama que no s'augmenti el nombre d'alumnes per aula i que no es redueixi el personal educatiu, com ha proposat l'Ajuntament. "Demanem que es continuï amb el model actual, que és de qualitat i que és un model referent en l'educació a la petita infància", ha destacat Joan Medina, membre de Plataforma 0-3 .

RedaccióActualitzat
A la manifestació també hi havia el regidor d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, que també és membre de la plataforma.

Gomà s'ha referit a l'anunci que la Generalitat no construirà més escoles bressol dient que es tracta d'una qüestió "de prioritats polítiques i no pas de falta de recursos", perquè, segons ell, "dedicant només el 3% de la capacitat inversora a l'Ajuntament es podrien fer 40 noves escoles bressol".


Anar al contingut