Castelló

Unes 10.000 persones marxen a Castelló per reclamar el retorn del senyal de TV3 al País Valencià

Nou clam al País Valencià perquè es pugui veure TV3. Milers de persones s'han manifestat aquest dissabte a la tarda pels carrers de Castelló per reclamar el retorn del senyal de TV3 al País Valencià després que Acció Cultural va tancar ara fa vuit dies els repetidors que emetien el senyal per les amenaces de multes del govern de Francisco Camps. És una de les moltes protestes que s'han fet els darrers dies.

Actualitzat
La marxa a Castelló per reclamar el retorn del senyal de TV3 ha començat amb retard per l'afluència de gent que s'ha acostat a la plaça de la Independència, punt de partida de la protesta. Des d'allà i darrere d'una pancarta amb el lema "Volem TV3", milers de persones han començat a marxar pels carrers de la ciutat contra l'apagada de TV3 al País Valencià després que Acció Cultural va decidir tancar els repetidors que emetien el senyal per les amenaces de multes del govern de Francisco Camps.

La protesta ha estat multitudinària fins al punt que quan els primers manifestants feia tres quarts d'hora que caminaven encara no n'havia sortit la cua de la plaça de la Independència. La marxa ha aplegat 10.000 persones.

Els assistents a la protesta també ho han xplicat a través de les xarxes socials com Twitter i Facebook. Amb els hashtags #sensesenyal i #volemtv3, alguns internautes animaven a assistir a la protesta i han narrat en temps real l'esdeveniment: les consignes, el recorregut i la gran afluència de gent.

A més de Castelló, també altres punts del territori han reclamat el retorn de les emissions de TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut