Instant de l'explosió a l'interior de l'estació de tren de Volgograd.
Instant de l'explosió a l'interior de l'estació de tren de Volgograd.
Moscou

Una "viuda negra", responsable de l'atemptat a l'estació de Volgograd

La miliciana Oksana Aslanova ha estat identificada com la responsable de l'atemptat suïcida a l'estació de Volgograd. Havia estat casada amb dos líders milicians del Caucas Nord, tots dos morts.

RedaccióActualitzat

La policia russa ha identificat la miliciana Oksana Aslanova, pertanyent a un grup armat de la república russa del Daguestan, com la responsable de l'atemptat suïcida perpetrat aquest diumenge a l'estació de la ciutat de Volgograd, que ha deixat almenys 17 morts i una quarantena de ferits, segons un balanç oficial del principal organisme de la lluita antiterrorista russa.

Aslanova formava part del grup anomenat Viudes Negres, dones de líders milicians del Caucas Nord morts en enfrontaments amb les forces de seguretat, segons informa "La Veu de Rússia".

Segons fonts de la cadena LifeNews, Aslanova havia estat casada amb dos d'aquests responsables, tots dos morts, i va rebre entrenament en la col·locació i ús d'explosius juntament amb Naida Asiyalova, que el passat mes d'octubre es va immolar en un altre atemptat també perpetrat a Volgograd que va deixar almenys sis morts i trenta ferits.

 

 

Anar al contingut