Piscina municipal de Salt (Ajuntament)

Onze infants s'intoxiquen mentre es banyaven a la piscina de Salt

El consistori buidarà l'aigua i tornarà a omplir la piscina per rectificar una descompensació del PH i el clor

Redacció/ACNActualitzat

Onze alumnes de primer de primària de l'Escola El Pla, a Salt, els han hagut d'atendre al CAP arran d'una intoxicació que han tingut mentre es banyaven a la piscina petita del complex municipal. Els fets han passat aquest dimarts sobre dos quarts d'onze del matí, quan els infants han començat a tenir tos i vòmits. Una hora més tard han rebut l'alta.

Segons l'analítica, els paràmetres de pH i de clor estaven descompensats. Aquesta zona de l'equipament esportiu s'ha tancat perquè al llarg de la tarda es pugui buidar l'aigua de la piscina i es torni a omplir complint amb tots els paràmetres corresponents. Mentrestant, la piscina gran descoberta s'obrirà al públic aquesta tarda perquè compleix tots els paràmetres.

Ara l'Ajuntament ha obert una investigació per saber què ha fallat i determinar si es deriven responsabilitats de l'empresa de manteniment.

També ha anunciat que es reforçaran els controls dels valors del clor per part de l'equip tècnic municipal, a banda de les analítiques periòdiques que fa l'empresa encarregada del manteniment de la piscina.

Anar al contingut