Tractors aturats a l'autopista
Tractors aturats a l'autopista

Tractors del Maresme s'han sumat a les protestes per l'operació policial contra l'1-O

Vint tractors s'han desplaçat per l'autopista C-32 per poder-se reunir amb els milers de concentrats a la cruïlla entre la rambla de Catalunya i la Gran Via, a Barcelona

RedaccióActualitzat

Unió de Pagesos del Maresme ha organitzat una tractorada per participar en les protestes per l'operació contra el referèndum de l'1 d'octubre. Els tractors s'han desplaçat per l'autopista C-32 per poder reunir-se amb els milers de concentrats a la cruïlla entre Rambla Catalunya i Gran Via.

 

 

Al vespre, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana han aturat al començament de la Gran Via la vintena de tractors procedents del Maresme que pretenien participar en la concentració per l'actuació policial contra l'1-O. Els tractors han hagut de parar a la mateixa autopista, a la zona de la Verneda, fet que ha provocat un embús considerable.

 

 

 

Al cap d'una estona, els vehicles s'han situat en un costat de l'autopista i el trànsit s'ha anat restablint. Després de les deu de la nit, els Mossos els han deixat passar i han reprès la marxa cap a la rambla de Catalunya.

 

 

FInalment els pagesos han pogut arribar al centre de la ciutat, entre crits d'anims dels vianants. Algunes persones han captat la imatge curiosa dels vehicles circulant per la plaça de Tetuan i, més tard, pel passeig de Gràcia.

 

 


Abans d'arribar a Barcelona, els pagesos han circulat per l'autopista i han aconseguit passar pel peatge sense pagar, després de parlar amb els Mossos d'Esquadra. Els pagesos volen mostrar el seu rebuig a les actuacions policials d'aquest dimecres i el seu suport al referèndum.

A través de Twitter, Unió de Pagesos ha anunciat les mobilitzacions.

 

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut