Barcelona

Una trentena d'escriptors no signaran llibres a la FNAC en suport als vaguistes

Andreu Buenafuente, Carmen Amoraga, guanyadora del Nadal, Risto Mejide, Vicenç Pagès, Paula Bonet o The New Raemon, els últims que s'hi han sumat

RedaccióActualitzat

Una trentena d'escriptors han anunciat que no aniran a firmar els seus llibres a la FNAC El Triangle. En plena setmana de Sant Jordi, els treballadors dels grans magatzems han fet una crida a boicotejar la FNAC per l'empitjorament continuat de les condicions laborals que estan patint, i diversos autors hi han respost.

Entre els escriptors que han confirmat a través dels seus comptes en Twitter que no aniran a firmar a la FNAC hi ha Carmen Amoraga, la guanyadora del Premi Nadal 2014, Andreu Buenafuente, Risto Mejide, Sor Lucía Caram, Pep Bras, Vicenç PagèsPaula BonetThe New Raemon.

 

 

Tambés'hi han sumat a través del Twitter Toni AlbàAntonio Baños, Jaume BarberàJair Dominguez, Dani RoigRoc Casagran i Eduard VoltasA internet també s'han penjat vídeos de suport i la protesta se segueix amb l'etiqueta #NosignisalFNAC.

Escriptors, polítics i activistes socials també s'han sumat a la campanya de suport a la vaga dels treballadors de la FNAC El Triangle el dia del llibre.

Segons el sindicat CGT, el 60% de la plantilla de la FNAC treballa a temps parcial i cobra poc més de 500 euros. Els treballadors també fan una crida a la solidaritat dels lectors.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut