Algunes de les persones concentrades davant la subdelegació del govern espanyol a Lleida, amb titelles, per demanar la posada en llibertat dels dos …
Algunes de les persones concentrades davant la subdelegació del govern espanyol a Lleida, amb titelles, per demanar la posada en llibertat dels dos titellaires empresonats a Madrid (ACN)
Lleida

Una setantena de persones es concentren a Lleida per demanar la llibertat dels dos titellaires empresonats a Madrid

ACN Lleida.-Una setantena de persones s'han concentrat aquest dimarts al migdia davant la subdelegació del govern espanyol a Lleida per demanar la llibertat dels dos titellaires empresonats a Madrid acusats d'un presumpte delicte d'enaltiment del terrorisme. La concentració estava organitzada per les companyies lleidatanes Zum Zum Teatre, Centre de Titelles, Campi Qui Pugui Produccions, Jam, Festuc Teatre, Cia La Baldufa, Xip Xap, Íntims Produccions, Tombs Creatius, Sac Produccions, Encara Farem Salat, El Sidral, Fadunito, Unima.cat, així com l'Associació de Teatre Tots Públics (TTP) i actors, actrius i gestors del teatre lleidatà. El seu portaveu, Pere Pàmpols, de Festuc Teatre, considera la mesura "excessiva" i "sense precedents". "Entenem que com a molt hi ha un error de programació però en cap cas un delicte", ha dit.

Actualitzat
Anar al contingut