Lloret de Mar

Una seixantena de desallotjats d'un hotel de Lloret per un incendi a la bugaderia

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ha començat cap a les quatre de la matinada, per causes que encara es desconeixen, a la bugaderia de l'establiment, situat a la plaça París de Lloret, i cap a les cinc ha quedat controlat. No hi ha hagut ferits.

RedaccióActualitzat
Una seixantena de persones les han desallotjat d'un hotel de Lloret a conseqüència d'un incendi. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ha començat cap a les quatre de la matinada, per causes que encara es desconeixen, a la bugaderia de l'establiment, situat a la plaça París de Lloret, i cap a les cinc ha quedat controlat. No hi ha hagut ferits.

La gran quantitat de roba que hi havia a la bugaderia i també de combustible ha allargat les tasques d'extinció del foc, ja que s'ha hagut de remullar tota l'estança. L'hotel, situat al número 5 de la plaça París, té cinc plantes i el foc s'ha originat a l'última.

Catorze dotacions de Bombers treballen en les tasques d'extinció. També s'hi han desplaçat dotacions dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques.
Anar al contingut