El local va incomplir durant deu mesos l'obligació d'impedir l'accés del jove
El local va incomplir durant deu mesos l'obligació d'impedir l'accés del jove (Pixabay)

Una saló de joc ha de pagar 6.000 euros a un jove ludòpata per haver-lo deixar entrar

El jove està inclòs al llistat de jugadors autoprohibits del Servei del Joc de l'Agència Tributària, però la casa de joc i apostes no va impedir-li l'entrada

Els salons de jocs i apostes tenen l'obligació d'impedir l'entrada a aquelles persones que s'han registrat com a ludòpates. Si no ho fan, s'exposen a haver d'indemnitzar el jugador, tal com ha sentenciat un jutjat de Múrcia.

L'empresa propietària de dos salons de jocs i apostes a Alcantarilla, a Múrcia, ha estat condemnada a pagar 6.000 euros a un jove amb ludopatia que va accedir a un dels locals malgrat estar inclòs al llistat de jugadors autoprohibits del Servei del Joc de l'Agència Tributària.

No ho va fer un cop, ni dos. El jove va estar accedint a l'interior de les instal·lacions durant deu mesos. Els fets van passar el 2016, quan l'home tenia 25 anys.

La sentència d'un jutjat de Primera Instància de Múrcia ha estat confirmada ara per l'Audiència Provincial. Els 6.000 euros corresponen als danys morals al jove. El jutge, però, no ha acceptat la devolució dels gairebé 18.000 euros que l'home al·lega que es va gastar a les màquines i les apostes.

L'Audiència considera provat que va fer més de 140 operacions als terminals de les màquines de joc. A més, hi ha rastre de l'ús de la seva targeta de crèdit als salons de joc.

El jove al·lega que durant aquest temps, estava inclòs al registre d'autoprohibits per la seva addicció al joc i estava seguint un tractament terapèutic.

ARXIVAT A:
Joc i apostes
Anar al contingut