Barcelona

Una reportera del 3cat24 et convida a acompanyar-la en la seva "Volta a Europa en 15 dies"

A partir d'aquest dimarts, el portal 3cat24 tindrà un blog nou: "La volta a Europa en 15 dies: postals electorals d'una reportera". La redactora del portal Irene Vaqué inicia el 19 de maig, fins al divendres 5 de juny, un periple per una desena de països europeus amb la idea d'esquitxar el 3cat24.cat amb peces variades i concebudes des d'un punt de vista diferent del que és estrictament oficial sobre Europa i les eleccions europees. El blog complementarà l'especial informatiu sobre les eleccions al Parlament Europeu que està preparant l'equip del 3cat24.cat, amb tota la informació de la campanya i entrevistes als principals candidats.

Actualitzat
La Irene Vaqué viatjarà acompanyada de la Maria Alba Gilabert, una companya de la redacció d'Informatius de Catalunya Ràdio, que també enviarà les seves cròniques i que podreu escoltar dins la programació de l'emissora de la CCMA.

El recorregut que faran les reporteres tindrà parada en una desena de ciutats de diferents latituds del continent. L'itinerari tindrà com a punt de partida Girona amb destinació a Malta, després es dirigiran cap a Dublín. D'aquí agafaran altre cop un avió que les traslladarà a Estocolm, Riga i Tampere. Les parades següents de la ruta seran Frankfurt i Bratislava. Després baixaran cap a la zona de la Mediterrània per aturar-se a Milà. Tot seguit, l'avió les conduirà fins a Porto, i després passaran per Londres fins a tornar a Girona, coincidint amb la jornada de reflexió prèvia a la cita electoral.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut