Catalunya

Una quarantena d'instituts utilitzaran els llibres digitals per impartir alguna assignatura

Un estudi afirma que l'ús d'ordinadors per fer exercicis a l'escola augmenta el rendiment dels nens fins a quatre vegades més i millora la seva atenció. Aquestes són les conclusions que s'han obtingut a partir de les primeres proves pilot que s'han fet a alguns centres. Gràcies a l'èxit dels resultats aquest any una quarantena d'instituts impartiran alguna assignatura a través de llibres digitals.

Actualitzat
La tecnologia forma part de la vida dels nens, però a l'escola encara és molt escassa i això pot arribar a allunyar-la de la realitat. Per corregir aquesta mancança, alguns centres han començat a treballar amb llibres digitals i, fins i tot, a fer que nens de P3 aprenguin directament amb ordinador. De moment, els resultats són molt satisfactoris.

L'estudi que s'ha fet a partir d'aquests centres conclou que a l'ordinador els nens fan quatre vegades més exercicis en el mateix temps i, a més, tenen una escassa o nul·la pèrdua d'atenció. Justament, la millora del rendiment dels alumnes és l'objectiu de la quarantena d'instituts de Catalunya que aquest any impartiran alguna assignatura a través de llibres digitals.

Els llibres digitals, a més, són més econòmics que els de paper. Amb 10 euros es paga una clau d'accés als continguts i activitats vigents per a tot el curs.
Anar al contingut