El xoc d'un vehicle, l'ocupant del qual hauria portat uns 20.000 euros en efectiu, van comportar que els diners volessin per la finestra (@niporwifi)

Una pluja de bitllets de 50 euros provoca el caos en una autovia de Marbella

Dotzenes de conductors aturaven els vehicles per recollir els bitllets que havien caigut d'un cotxe accidentat on hi havia una maleta amb 20.000 euros

Redacció/Agències

Els conductors que dilluns circulaven per l'autovia A-7 a l'altura de Marbella anaven de bòlit parant els vehicles i recollint bitllets de 50 euros. La calçada n'estava plena. 

Un dels conductors que era a la zona va trucar al telèfon d'emergències 112 i va informar que un maletí ple de bitllets havia caigut a la calçada i que s'estava produint una situació caòtica.

Molta gent parava el cotxe i s'ajupia a recollir els diners, cosa que evidentment era un perill per a la circulació, segons va alertar als treballadors del centre coordinador d'aquest servei a Andalusia.

Diversos usuaris han compartit vídeos a les xarxes socials on es poden veure els vehicles parats, també un autobús, i la gent intentant "caçar" els bitllets a correcuita. 


Des del compte de Twitter de SocialDrive asseguren que un dels passatgers d'un autobús va poder recollir més de 500 euros.

 

Els fets van passar dilluns al voltant de les 12 del migdia al quilòmetre 181, a prop del parc comercial La Cañada. Hi va haver retencions de trànsit a la zona i el 112 va haver d'avisar la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i el servei de manteniment de carreteres.

El xoc d'un vehicle, l'ocupant del qual hauria portat uns 20.000 euros en efectiu, van comportar que els diners sortissin volant per la finestra, segons fonts de la Guàrdia Civil. No se sap quants diners ha perdut i quants ha pogut recuperar.

La Policia Nacional afirma que no s'obrirà cap investigació més extensa, ja que els propietaris dels bitllets n'haurien pogut acreditar la procedència i la pèrdua accidental.

 

 

ARXIVAT A:
TrànsitMobilitatAndalusia
Anar al contingut