Sant Boi

Una persona queda greument ferida en una explosió a Sant Boi de Llobregat

Una persona ha resultat ferida de gravetat aquest divendres a la tarda a Sant Boi de Llobregat després que ha explotat una cisterna de transport de mercaderies de l'empresa Transportes Martín. L'accident s'ha produït quan un dels treballadors ha obert un camió i els gasos que contenia la cisterna han explotat. El ferit té diverses cremades en diferents parts del cos i ha estat traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Els bombers de la Generalitat han hagut d'intervenir en la nau de l'empresa, que ha quedat danyada per la deflagració, i han aïllat la zona afectada.

RedaccióActualitzat
Els Bombers de la Generalitat han informat que l'incident ha tingut lloc a les 15.15 a l'interior de l'empresa Transports Martín, situada al polígon industrial Saines, a Sant Boi de Llobregat.

El treballador ha anat a netejar un remolc cisterna, la qual cosa ha provocat la deflagració dels gasos que li han cremat diverses parts del cos, i ha hagut de ser evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Vall d'Hebron.

Al lloc de l'incident s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, que han fet tasques d'autoprotecció, han precintat la zona de perill i han determinat la zona de seguretat.
Anar al contingut