Mor una dona de 77 anys per inhalació de fum en un incendi al Prat de Llobregat
Mor una dona de 77 anys per inhalació de fum en un incendi al Prat de Llobregat (Flikr/Bombers)

Un home mor en precipitar-se d'un vuitè pis en un incendi a Badalona

Els bombers han rebut l'avís d'incendi cap a un quart de 9 del matí, ara s'investiguen les causes del foc, que de moment sembla un accident domèstic

Actualitzat

Un home ha mort en caure d'un vuitè pis en l'incendi d'un habitatge al barri de Sant Roc, a Badalona. Els bombers han acudit amb set dotacions a l'avinguda del Maresme en rebre un avís d'incendi cap a un quart de 9 del matí. Les flames han afectat el vuitè pis de l'edifici.

Quan han arribat els bombers han trobat la víctima que ja s'havia precipitat al buit. Hi han acudit també 4 dotacions dels bombers de Barcelona. S'hi han desplaçat patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona, que han acordonat la zona, i 6 ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que no han pogut fer res per la víctima, que ja era morta.

Els forenses i la comitiva judicial han fet l'aixecament del cadàver (CCMA)

A conseqüència de l'incendi, l'home que era a l'interior de l'immoble incendiat s'ha precipitat al buit des del balcó. El foc ha obligat a confinar a casa seva cinc veïns, els que eren al pis del costat i els de sota.

S'investiguen les causes que han provocat el foc que ha cremat totalment el pis. L'incendi ha quedat extingit a dos quarts i mig de 9, i els bombers han comprovat que no hi havia cap més víctima a l'interior de l'habitatge ni a la resta de l'edifici.

L'edifci sinistrat al barri de Sant Roc des d'on s'ha precipitat la víctima (CCMA)

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha explicat que sembla que es tracta d'un accident domèstic i que la víctima, un home d'uns 50 anys, vivia sol des que la mare havia ingressat en una residència municipal. De la mare l'alcalde ha dit que Serveis Socials se'n farà càrrec. 

ARXIVAT A:
BombersIncendis
Anar al contingut