Una periodista acusa Donald Trump de violar-la el 1995 (Font: New York Magazine)
Una periodista acusa Donald Trump de violar-la el 1995 (Font: New York Magazine)
Nova York

Una periodista acusa Donald Trump de violar-la el 1995

Elisabeth Jean Carroll explica que l'avui president dels Estats Units va violar-la en un emprovador dels grans magatzems Bergdorf Goodman

Actualitzat

"Això és el que portava posat fa 23 anys quan Donald Trump em va atacar en un emprovador de Bergdorf Goodman." Aquest és l'inici de l'article que obre el "New York Magazine", publicat per Elizabeth Jean Caroll, on explica que l'avui president dels Estats Units va violar-la l'any 1995.

La periodista i escriptora narra que el succés va tenir lloc fa aproximadament 25 anys, en els grans magatzems de Bergdorf Goodman. Trump, explica l'autora, va apropar-se a ella perquè l'aconsellés a l'hora de "comprar un regal, en concret llenceria" a una noia, demanant-li que s'emprovés un conjunt.

 

 

Carroll afirma que l'empresari la va "empènyer contra la paret de l'emprovador", li va "abaixar les mitges" i va violar-la. L'escriptora, que respon a diferents preguntes dins del mateix article, dona les raons per les quals va decidir no denunciar-ho a la policia:

"Per què? Per rebre amenaces de mort, haver de marxar de casa meva, que m'acomiadin de la feina i arrossegar-me pel fang per acabar-me unint a 15 dones més que han explicat històries creïbles sobre com els homes les han agafat, maltractat, menystingut, molestat i agredit i que després ho neguin i les amenacin. Soc una covarda."

A més, Carroll també acusa altres executius, com Leslie Moonves, que va dimitir com a president de la CBS el 2018 en veure's immers en diversos escàndols de caràcter sexual.

Trump nega els fets

La Casa Blanca no ha trigat a reaccionar negant els fets que narra l'escriptora.

"És una història completament falsa i poc realista que surt 25 anys després dels suposats fets. La història s'ha fet pública ara per perjudicar el president."

ARXIVAT A:
Violència masclistaEstats UnitsTrump Agressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut