Montcada i Reixac

Una parella és empresonada després que els metges detectessin cocaïna al seu fill de dos mesos

L'endemà que va transcendir el cas de Sant Llorenç de la Muga, ha sortit a la llum un altre suposat maltractament a menors, en aquest cas a un nadó de dos mesos. Una parella de Montcada i Reixac està ingressada a la presó després de portar el seu fill a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on els metges van detectar cocaïna al cos de l'infant. El nadó l'acollirà, de moment, una família d'adopció d'urgència. Els pares estan acusats d'un delicte contra la salut pública.

Actualitzat

Després que l'Hospital de la Vall d'Hebron presentés la denúncia, els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge la parella acusada d'haver maltractat el seu fill de dos mesos.

Els pares, veïns de Montcada i Reixac, van portar el seu fill al servei d'Urgències de l'hospital, on els metges van trobar senyals d'abusos en el menor. Quan van descobrir que el nen també tenia restes de cocaïna al cos, a través d'una analítica, van avisar el jutjat número 4 de Barcelona, que va ordenar la detenció dels pares i l'ingrés immediat a la presó. Segons el forense, la ingesta de la droga no havia estat accidental i els pares van dir als metges que des dels 15 dies el nen prenia biberó.

El nen, que encara no tenia dos mesos, vivia amb els seus pares, avis i besavis en un grup de cases de Can Pomada, a Montcada i Reixac. Pertany a una família relativament coneguda a la zona, però els veïns no tenien gaire bona relació amb ells. Ell treballava d'electricista, però a Montcada no li havien volgut llogar un pis i vivien en una habitació cedida pel besavi.

Els pares del nadó, de 20 i 21 anys, i que ara són a la presó de la Model i de Wad-Ras, estan acusats d'un delicte contra la salut pública. Ara, la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (Dgaia) de la Generalitat s'ha fet càrrec de la tutela del nen, que viurà amb una família acollidora d'urgència i no amb la família, tot i que l'àvia ja l'havia reclamat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut