Els fets van passar durant la revetlla de Sant Joan, dins de la discoteca Muum de Deltebre (Google streetview)

Una parella denuncia una agressió homòfoba en una discoteca de Deltebre

La parella d'homosexuals, que van resultar ferits, diuen que els van agredir perquè es demostraven afecte

Actualitzat

Els Mossos investiguen una possible agressió homòfoba la nit de la revetlla de Sant Joan en una discoteca de Deltebre, al Baix Ebre. Una parella homosexual ha denunciat que van ser agredits per dos homes per haver-se mostrat afecte entre ells.

Les víctimes van ser ateses al CAP del municipi per contusions a diferents parts del cos, i fins i tot un d'ells té una fractura al peu i va haver d'anar a l'Hospital d'Amposta. En la seva denúncia expliquen que el servei de seguretat del local els va fer fora.

De moment no hi ha cap detingut. De fet, s'han presentat denúncies creuades entre la parella agredida i el presumpte agressor. Aquest argumenta que la parella va començar el conflicte i que no hi havia cap motivació homòfoba.

Els Mossos continuen prenent declaracions als testimonis per esbrinar exactament què va passar.

La versió de la parella, que ha entrevistat el mitjà local Aguaita.cat, és que van anar a la discoteca la nit de Sant Joan amb un altre amic. Un li hauria dit "carinyo" a l'altre quan eren als lavabos del local i un home que han descrit com a corpulent, en sentir-los, els hauria començat a pegar i a un d'ells el va agafar pel coll. Fora dels lavabos, segons el seu relat, un altre home es va afegir a l'agressió.

La direcció de la discoteca MUUM, on van passar els fets, admet que els serveis de seguretat van intervenir per aturar una baralla de la qual no saben els motius. Van detectar que dues persones s'empentaven i es donaven cops a la pista de ball, i, com fan en aquests casos, van separar-los i van fer fora els implicats.

A les xarxes socials, els responsables de la discoteca, que s'han posat a disposició de la investigació, han condemnat les actituds violentes.

El local, segons han remarcat, disposa d'un "punt lila" i han format el personal per prevenir i actuar davant les agressions.

També l'Ajuntament de Deltebre, a través de les xarxes socials, ha condemnat i rebutjat "qualsevol agressió per motius de gènere o orientació sexual":

 

ARXIVAT A:
LGTBIQ+Homofòbia
Anar al contingut