La fiscalia de Medi Ambient del Mato Grosso ha obert una investigació dels fets
La fiscalia de Medi Ambient del Mato Grosso ha obert una investigació dels fets

Una parella del Brasil tenyeix de blau una cascada per anunciar el sexe del seu fill

Les festes "gender reveal" on els pares anuncien el sexe de la futura criatura ajudant-se del tòpic dels colors blau i rosa, s'han popularitzat els últims anys

RedaccióActualitzat

La Fiscalia del Mato Grosso, al Brasil, ha obert una investigació per trobar els responsables del dany mediambiental que ha patit el riu Queima-Pé, principal font d'aigua potable del municipi de Tangará da Serra.

I el motiu de la contaminació és, si més no, peculiar. Una parella brasilera va decidir tenyir una de les cascades del riu Queima-Pé de color blau per anunciar el sexe de la criatura que esperen.

En una cerimònia on no faltaven els globus i altres decoracions infantils, la parella va convocar a familiars i amics el cap de setmana passat per anunciar si gestaven un nen o una nena. Ho van fer davant d'una cascada natural de 18 metres del riu, que, en el moment central de la cerimònia, es va tenyir de blau.

Una "gender reveal" com les que s'han posat de moda a les xarxes socials i on els pares i mares competeixen per fer l'anunci de la forma més original possible. Aquest és el vídeo del moment:


Familiars i amics van penjar imatges de la cerimònia a les xarxes socials i el vídeo no ha trigat a fer-se viral.

Davant l'onada de crítiques que han rebut per malmetre un espai natural intencionadament com a part de l'espectacle, tots els convidats a la festa han eliminat les imatges dels seus perfils. Però era massa tard: les imatges dels emocionats pares davant d'un riu blau cel ja són per tot arreu.

Inspectors de la Secretaria d'Estat de Medi Ambient de Mato Grosso es troben actualment a la zona per trobar el responsable de l'abocament del tint al riu Queima-Pé. També investiguen si els pares havien demanat permís a algun organisme local.

El Queima-Pé és l'única font d'aigua potable de Tangará da Serra i de les localitats pròximes, i també un dels punts d'atracció turística de la zona del Mato Grosso. Dues raons que no van ser suficients perquè els organitzadors i participants de la "sorpresa" tinguessin consciència del dany ambiental que provocaven.

ARXIVAT A:
Medi ambientBrasil
Anar al contingut