Una papallona assedegada beu de la mà d'un voluntari per sobreviure als focs de Turquia

La necessitat de supervivència davant del foc ha passat per davant de la precaució que tenen les papallones de no acostar-se a les persones en excés

Les imatges de coales bevent l'aigua que els donaven en els incendis que van devastar Austràlia a finals del 2019 es van fer virals i van donar la volta al món. Ara n'han arribat unes altres d'uns altres incendis, els de Turquia, i no deixen de sorprendre. En aquest cas es tracta d'una papallona que, assedegada per la calor del foc, beu aigua de la mateixa mà d'un voluntari d'una ONG. 

Poques vegades les papallones s'acosten a les persones, i més aviat en fugen quan les tenen a prop. Però en aquest cas la necessitat de supervivència davant del foc ha passat per davant de la precaució contra els éssers humans.

 

 

En aquests incendis, els bombers han rescatat moltes tortugues però no han pogut eviatar la mort de molt bestiar. A Turquia, igual que a Grècia, aquesta setmana estan vivint un infern d'incendis que es reprodueixen sense control. Hi han mort almenys vuit persones i moltes famílies han estat desallotjades de les seves cases.

ARXIVAT A:
Medi ambientIncendisTurquia
Anar al contingut