Cornellà de Llobregat

Una pallassa per presentar el Festival de Pallassos de Cornellà més femení

El premi "El Nas d'Or" és per al pallasso Claret Papiol

RedaccióActualitzat

El municipi de Cornellà ha inaugurat el 18è Festival Internacional de Pallassos amb més presència femenina. Per primera vegada, el certamen el presenta una dona, Jimena Cavalleti.

En la inauguració, la pallassa ha explicat que intentaran animar el públic d'una altra manera:

"Les dones tenim una altra matèria sensible per fer riure" 

Les pallasses lideren el certamen

Cavalleti es posa en el paper de Metxa, una dona que va néixer pel món de l'espectacle i presenta cabarets i altres esdeveniments. Ella és l'encarregada de conduir l'espectacle, acompanyada d'una bateria i un telèfon.

La seva funció, a banda de dirigir el certamen, serà explicar petites situacions còmiques que donaran pas al següent artista.

 

 

D'altres artistes destacades són el grup format per Pepa Plana i Noël Olivé, que estrenen "Veus que no veus". Les dues pallasses transformaran els números clàssics, que presentaven els homes, en una versió més femenina.

El gran premi atorgat a un pallasso

Tot i la gran presència femenina, el premi "El Nas d'Or" ha estat, de nou, per a un home. En aquest cas, el pallasso Claret Papiol ha pujat a recollir el premi.

Fins a 50 companyies d'arreu del món

El cap de setmana, la carpa acull pallassos i pallasses d'altres territoris d'Espanya com les andaluses "Las XL" o el grup "Decopivolta", que provenen del País Valencià i Euskadi.

Tot i això, el festival també tindrà presència europea, com la francesa Fanny Giraud, que estrenarà l'espectacle "Juntos", o Sabine Maier, de la companyia alemanya Die Maier. Aquest grup està format per comediantes, malabaristes i acròbates que presenten un teatre d'estil còmic.

 

 

Una banda musical per a la cloenda

El grup català Balkan Paradise Orchestra serà l'encarregat de tancar el certamen amb una gran festa i la participació conjunta d'altres pallasses i pallassos que han actuat al llarg de la setmana.

La força que transmet la banda, formada per onze instrumentistes de vent i percussió, agafen l'impuls de l'energia i tradició balcànica. Les dones del grup transformaran el gènere que els caracteritza en un conjunt de melodies tradicionals d'arreu del món.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut