Pla general de Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Xavier Galcerà, conseller comarcal d'Agricultura; i Núria Mulet,…
Pla general de Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta, Xavier Galcerà, conseller comarcal d'Agricultura; i Núria Mulet, tècnica de suport, en la presentació de la nova web. Imatge del 31 de març del 2021 (horitzontal)

Una nova web promociona els productes de la Terra Alta

Actualitzat

ACN Gandesa.-El Consell Comarcal de la Terra Alta ha posat en marxa la pàgina web 'Fet a la Terra Alta' per promocionar el producte local de la comarca. A la plataforma es poden trobar els productes per categories, per poblacions, i per establiments (s'informa dels horaris, les dades de contacte i la ubicació). Les botigues es donen a conèixer en un petit vídeo de presentació. Des de la web 'Fet a la Terra Alta', també es pot enllaçar amb els espais a la xarxa dels diferents productors perquè l'usuari pugui contactar amb ells directament. El web s'estrena amb una cinquantena d'establiments i aviat s'hi sumaran una trentena més. També s'activarà aviat la versió en castellà. Aquesta plataforma s'ha finançat amb la col·laboració de l'IDECE.

Anar al contingut