Buenos Aires

Una nova pista porta la investigació del segrest de Madeleine a l'Argentina

La investigació de Madeleine McCann, la nena de 4 anys desapareguda fa un mes a Portugal, apunta ara cap a l'Argentina. La Guàrdia Civil espanyola ha rebut aquesta setmana una trucada telefònica, feta presumptament des d'un mòbil registrat a l'Argentina, en què una persona els ha donat informació creïble sobre on es troba la petita Maddy. Els pares de la nena confien que la persona que va fer la trucada els porti a la seva filla. De moment, però, no hi ha hagut cap comunicació més. Mentrestant, els pares continuen recorrent les principals ciutats europees per buscar suport per trobar Madeleine.

Actualitzat
Una nova pista situa a l'Argentina la nena britànica Madeleine McCann, desapareguda fa un mes a Portugal mentre passava unes vacances amb els seus pares. La pista és la trucada feta per un desconegut a la Guàrdia Civil espanyola, amb un mòbil argentí, que assegurava que tenia dades de la nena. Va demanar poder parlar directament amb els pares però, 24 hores després del contacte, no hi va haver cap comunicació més. L' oficina de la Interpol a Buenos Aires està intentant, ara, identificar el titular o l'usuari d'aquest telèfon.

Els pares de Madeleine, mentrestant, centren els esforços a Europa. A Holanda, Alemanya, Espanya i Itàlia han fet crides per demanar ajuda per trobar la seva filla de 4 anys.
Anar al contingut