Els usuaris poden tenir una foto i el seu avatar dinàmic a la imatge de perfil (Unsplash)

Una nova funció d'Instagram permet alternar la foto de perfil amb un avatar dinàmic

Meta vol oferir amb la introducció d'aquestes novetats "més maneres d'expressar-se" als seus usuaris

Instagram ha introduït una nova funció que permet als usuaris utilitzar, de forma simultània, una foto tradicional i un avatar com a imatge al perfil, gràcies a les fotos de perfil dinàmiques que possibiliten crear avatars 3D i alternar entre totes dues.

Instagram pretén facilitar als usuaris opcions per personalitzar encara més el perfil, trobant noves formes d'ús per als avatars en 3D, que es poden crear des de la plataforma.

Els usuaris poden afegir el seu avatar a l'altra banda de la foto de perfil i, fent lliscar el dit cap un costat o un altre el cercle on habitualment hi ha la foto, es pot alternar entre una imatge i la de l'avatar, tal com expliquen a través de Twitter.


"La foto girarà com una moneda mostrant l'altra cara on apareixerà l'avatar seleccionat", segons el vídeo explicatiu. A més: "Aquest avatar és animat i fa gestos de salutació quan apareix", afegeix.

Per introduir aquesta novetat, l'usuari només haurà de clicar a editar perfil i, posteriorment, afegir l'avatar desitjat. Després, la foto de perfil canviarà automàticament a la creació dinàmica en 3D. Tot i això, es podrà treure l'avatar en qualsevol moment i deixar únicament la foto, per tornar a una imatge de perfil estàtica.

L'any passat, Meta, en la presentació dels avatars 3D ja va avançar que amb la introducció d'aquestes novetats es volen oferir més maneres d'expressar-se.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials Instagram
Anar al contingut