Les discoteques són l'entorn trïat per fer aquest tipus d'agressions (iStock)

Una noia denuncia una punxada de submissió química en una discoteca de Barcelona

La víctima, que va ser atesa a l'Hospital Clínic, ha explicat a les xarxes socials que va quedar "semiinconscient"

RedaccióActualitzat

S'ha conegut un nou cas d'una noia a qui van punxar amb una xeringa, en aquest cas amb una substància desconeguda mentre estava de festa en una discoteca. Els fets denunciats han tingut lloc aquest dimecres passat a la nit a la sala Arena Classic de Barcelona. De seguida, la noia ha explicat el seu cas a Twitter.

La víctima ha relatat que va notar una punxada a la cuixa i que, en adonar-se'n, va demanar ajuda al porter de la discoteca. Al cap de 10 minuts -explica- es va desplomar i va quedar semiinsconscient amb una sensació que havia de "dir que sí a tot i fer tot el que em diguessin", explica.


Després de ser atesa pels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM, la van traslladar a Urgències de l'Hospital Clínic, on la van atendre, tot i que allà no van poder determinar quina substància li havien injectat.


14 denúncies des del 10 de juliol

El Clínic ha vist ja alguns altres casos, molt comptats, d'aquest fenomen des de l'any passat. De fet, des del 10 de juliol, els Mossos han rebut 14 denúncies, i tenen totes les hipòtesis obertes, ja que en cap dels casos hi ha hagut agressió sexual ni robatori posterior.

ARXIVAT A:
Agressió sexualOci nocturn
Anar al contingut