Zelenski apunta que entre la runa es podrien trobar més víctimes a Dniprò

Una nena mor en un atac rus a Ucraïna i Rússia registra dues morts més a la frontera

El governador de Bélgorod ha demanat a la població que abandoni la zona fronterera amb Ucraïna per protegir-se dels atacs

AgènciesActualitzat

Els bombardejos russos no cessen a Ucraïna i s'intensifiquen els atacs des d'Ucraïna a la zona fronterera de Bélgorod que, als dos territoris, aquest dissabte sumen tres morts.

Al vespre, un atac aeri rus ha matat una nena de dos anys i ha ferit  22 persones a Dniprò, i un altre atac ha provocat destrosses en un aeròdrom a Kropivnitski, tots dos al centre del país, segons han informat les autoritats. 

Entre les persones ferides a Dniprò hi ha cinc infants més, que es troben en estat greu i, segons el president ucraïnès, Volodímir Zelenski, és possible que entre la runa hi hagi més víctimes mortals.

Un atac rus deixa una nena morta a Dniprò (REUTERS/Mykola Synelnykov)

Evacuació a Rússia

A l'altra banda de la frontera, els atacs també s'han intensificat. Aquest dissabte han mort dues persones a Bélgorod, la zona fronterera que recentment ha estat protagonista per haver estat atacada en diverses ocasions. Només amb aquesta setmana, els atacs han deixat set morts i una trentena de ferits russos.

Atac a la regió de Belgorod, a Rússia, aquest divendres (Reuters/Telegram Vyacheslav Gladkov)

El governador de la regió russa de Belgorod ha fet una crida a evacuar les zones bombardejades, ja que s'han intensificat els atacs des de territori ucraïnès.

Mentre el govern ucraïnès diu no tenir cap mena d'implicació en els atacs en territori rus, alguns grups que diuen ser russos i lluitar al costat de Kíiv han reivindicat les operacions militars.

Durant els últims dies, unes 5.000 persones s'han refugiat a Bélgorod fugint dels bombardejos, segons el mateix governador de la ciutat. 

Més enllà dels atacs, a Ucraïna les autoritats han informat que les defenses antiaèries han interceptat diversos míssils a Kropivnitski i a la capital, Kíiv. 

ARXIVAT A:
UcraïnaRússia
Anar al contingut